DRIV blir fler och ger mer

By januari 12, 2018Uncategorized

Nu har vi anställt en Elektroingenjör som har börjat hos oss och automationsingenjör som börjar i början av april.

Elektroingenjör
En elektroingenjör som kan hjälpa dig att skapa en ny funktion på en produkt, utveckla en produkt eller anpassa din produktionsutrustning för framtiden.

Automationsingenjör
En automationsingenjör för att skapa möjlighet för att automatisera befintliga maskiner mot framtidens produktion samt sätta ihop produktionsgrupper. Du kanske behöver hjälp med att optimera befintliga maskiner med PLC programmering, val av robot som passar din befintliga produktion eller en helt ny produktionslina.

Vad kan vi hjälpa dig med?
Vi har nu produktionstekniker som med frekvensstudier analyserar vart förbättringar behövs bäst, en elektronikingenjör som bygger och programmerar elektroniska gränssnitt tillsammans med en automationsingenjör, vilka tillsammans med vår industridesigner och våra konstruktörer skapar lösningen på dina produkt- och produktionsönskemål.
Sedan har vi kvalitetsingenjörer som kan genomföra riskanalyser och säkerställa dokumentationen på förändringarna och att integrera förändringarna i ditt verksamhetssystem. Vi har även projektledare som styr dina projekt om du önskar det.

DRIV har denna kompetens för att hjälpa de 21 företag i Jämtland/ Härjedalen som är medlemmar i vår ägarförening. Har vi tid över hjälper vi gärna andra företag också att uppnå önskade mål i olika projekt.

Vad kan vi hjälpa dig med?