JAG ÄR DRIV INNOVATION

By februari 26, 2018Uncategorized

Namn
Jonas Viltfare

Jobbtitel
Teknisk konsult – Automationsingenjör

Utbildning
Elprogrammet – Automation (Gymnasiet), Vidareutbildningar, Projektledarutbildning, PLC-programmering

Första arbete efter studierna
Elektronikmontör, Ericsson

 

Yrkesliv
Efter Ericsson jobbade jag ett par år som underhållstekniker på Scan, för att sedan jobba nästan 10 år på YIT med ventilation, värme och kylsystem, med fokus på styr och regler och övervakning, både som tekniker och projektledare. Jag jobbade efter det som servicetekniker på automatiserade förpackningsmaskiner och förpackningslinjer. Senast har jag jobbat som projektledare inom Automation/IT på Veolia Water Technologies, där jag jobbade med plc-programmering, scada-system och projektledning

Personlig egenskap
Jag har erfarenhet från flera olika teknikområden och branscher och arbetat både som tekniker och projektledare vilket jag tror är en tillgång i min tjänst hos DRIV.

Bäst med DRIV Innovation
Jag tycker tanken bakom DRIV är fantastisk, jag tror på att utnyttja och förmedla kompetenserna som finns i regionen på ett smart sätt.

Hur ser framtiden ut för DRIV?
Jag är inte bara ny på DRIV, jag är även ny i Jämtland då vi precis har flyttat från Östergötland till Jämtland. Jag ser verkligen fram mot alla nya utmaningar, arbetsuppgifter och nya kontakter och branscher som DRIV innebär. Det ska bli spännande att vara med och utveckla företagen i regionen.

 

Anm. Jonas börjar på DRIV 9e april 2018.

Leave a Reply