Här hittar du några av våra kunder

AIM Sweden

AIM Sweden

På AIM arbetar vi med 3D-printning, och är specialiserade på att arbeta med komponenter i metall och plast för användning inom industri, medicinteknik och biomedicin.

Fors Industrier

Fors Industrier

Fors Industrier AB utvecklar, tillverkar och säljer hydrauldrivna produkter inom industri, lasthantering och entreprenadbranschen samt legotillverkning bestående av allt från enskilda komponenter till kompletta systemleveranser. Egna varumärken: RICC bakgavellyftar, MittCon lyftbord, Attach redskapsfäste.

Hallströms Verkstäder

Hallströms Verkstäder

Vi bygger ventilationssystem, framförallt rör, i tunnplåt för bland andra norska off-shore-industrin, till bostäder och idrottsarenor.

IUC Z-GROUP

IUC Z-GROUP

Vi arbetar för företagens utveckling och tillväxt inom tillverkning och teknik. IUC Z-GROUP ägs av 57 tillverkande företag i Jämtlands län, och tillsammans har våra ägare ca 1800 anställda.

Minitube

Minitube

Minitube AB är en världsledande tillverkare av förbrukningsartiklar i papper, plast och non-woven. Vi säljer våra produkter inom flera branscher och till länder i alla kontinenter.

Nordsamverk Hallström

Nordsamverk Hallström

Vi bygger nästan vad som helst inom rostfritt stål och aluminium, bland annat sluss-skåp för operationsinstrument, operationstvättställ och matvagnar till sjukvården, men även detaljer till snökanoner.

Norrmontage AB

Norrmontage AB

Z-kiosken har under 50 års tid levererats från Norrmontage. Det är tusentals transformator-stationer som är knutpunkter i det driftsäkra distributionsnät som finns i Sverige. Med fokus på säkerhet och funktion så utvecklar vi ständigt nya förbättrade modeller för att lösa specifika kundproblem.

PR Plast AB

PR Plast AB

PR Plast AB är en av de ledande tillverkarna på den Svenska marknaden avseende legotillverkning av vacuumformade produkter i termoplast.

Tekonf AB

Tekonf AB

Vi tillhandahåller allt inom teknisk konfektion inom sömnad, tillskärning, HF-svetsning och stansning. Vi arbetar främst i PVC-vävar, textilier, gummidukar och olika cellplaster.

Vemservice

Vemservice

Vi gör lastbilsbyggen, utvecklar specialfordon och utför ombyggnationer av alla tunga fordon. Volvo och Scanias återförsäljare, likväl som privata åkerier anlitar oss för kundanpassning av nya och begagnade lastbilar.

Zenjo AB

Zenjo AB

Zenjo Verktygsteknik AB är ett legobearbetningsföretag som arbetar med verktygstillverkning, verktygsslipning och tillverkning av varierande detaljer till verkstadsindustrin.

Zepro

Zepro

Det är tiden som räknas. Det är därför ZEPROs bakgavellyftar alltid levererar. Varje timme du kan transportera varor utan avbrott sparar tid - och pengar. ZEPROs kvalitetslyftar, originaldelar och effektiva lokala service håller lastbilar rullande, varor på väg och företag levande.

Trangia AB

Trangia AB

I decennier har namnet varit en av friluftsindustrins starkaste varumärken både i Sverige och internationellt. Trangia representerar lång erfarenhet, gedigen kompetens och modern design inom stormkök och friluftsliv.

Lindevalls Industri AB

Lindevalls Industri AB

Här är industrins skräddare! Vi syr upp måttbeställda produkter i grova material, bland annat mjuka plaster, gummi och textilier. Vi gör allt från tätningar, stänkskydd, remmar, båtkapell, väskor, skyddsmadrasser och mycket mer.

Jemtab Systems AB

Jemtab Systems AB

Jemtab Systems AB är ett högteknologiskt industriföretag i Jämtland som utvecklar, konstruerar och tillverkar produkter för en internationell marknad. Med kompetens inom konstruktion, utveckling, mekanisk bearbetning, hydraulik, elektronik samt montering levererar vi hela system till våra uppdragsgivare.

ÅRE PRODUKTION

ÅRE PRODUKTION

VI BEARBETAR ALUMINIUM
Med hög precision. Och fjällutsikt.
Välkommen till Åre Produktion.
Din kompetenta leverantör av fleroperationsbearbetat aluminium.
Hög kvalitet och mindre serier är vår specialitet. Och nöjda kunder.

Bra Tänder Sweden AB

Bra Tänder Sweden AB

Bratänder har snabbt etablerat sig som ett av Sveriges ledande fräscenter i dentalbranchen. Vi fräser kronor och broar både från CAD-förlaga och vaxförlaga i alla vanliga material. Vi utför även design av kronor och broar om så önskas.