Några av våra kunder och uppdrag

  • Alla
  • Digitalisering
  • Konstruktion
  • Verksamhetsutveckling

Minitube

Minitube AB är en världsledande tillverkare av skyddsartiklar för sjukvården och tandläkare. Tillverkning sker i Jämtland och i Colorado, USA. Försäljning sker till över 50 länder.

Pr plast

PR Plast AB är en av de ledande tillverkarna på den svenska marknaden avseende legotillverkning av vacuumformade produkter i termoplast.

Zepro

Z-lyften Produktion AB tillverkar bakgavellyftar till lastbilar. ZEPROs kvalitetslyftar, originaldelar och effektiva lokala service håller lastbilar rullande, varor på väg och företag levande.

JP industrier

Jonsson & Paulsson AB är en långsiktig partner för tillverkning av plåtbaserade delsystem och produkter till verkstadsindustrin.

Vemservice

Vemdalsservice AB gör lastbilsbyggen, utvecklar specialfordon och utför ombyggnationer av tunga fordon. Kunder är t.ex. Volvo och Scanias återförsäljare samt privata åkerier.

Hallströms

C. Hallströms Verkstäder AB bygger ventilationssystem, framförallt rör, i tunnplåt för bland andra norska off-shore-industrin, till bostäder och idrottsarenor.

Nordsamverk

Nordsamverk Hallström AB bygger nästan allt inom rostfritt stål och aluminium. Däribland sluss-skåp för operationsinstrument och matvagnar till sjukvården samt detaljer till snökanoner.

Side system

Side System AB är en komplett leverantör av ventilblock till hydraulsystem. Vi klarar allt från konstruktion, prototyptillverkning och test till serietillverkning av färdiga ventilblock.

IUC Z Group

IUC Z Group AB arbetar för företagens utveckling och tillväxt inom tillverkning och teknik. IUC Z-GROUP ägs av 57 tillverkande företag i Jämtlands län, och tillsammans har våra ägare ca 1800 anställda.

Zenjo

Zenjo Verktygsteknik AB är ett legobearbetningsföretag som arbetar med verktygstillverkning, verktygsslipning och tillverkning av varierande detaljer till verkstadsindustrin.

Fors industrier

Fors Industrier AB utvecklar, tillverkar och säljer hydrauldrivna produkter inom industri, lasthantering och entreprenadbranschen samt legotillverkning av allt från enskilda komponenter till kompletta system.

Jormvattnets lego

Jormvattnets Lego AB står för kablagetillverkning, där kunder som behöver kablar till maskinstyrningar inom entreprenad är störst. De tillverkar även kablage för olika behov.

Jemtab

Jemtab Systems AB är ett högteknologiskt industriföretag som utvecklar och tillverkar produkter. Med kompetens inom mekanisk bearbetning, hydraulik, elektronik samt montering levererar de hela system.

Bra tänder

Bra Tänder Sweden AB är ett av Sveriges ledande fräscenter i dentalbranchen. De fräser kronor och broar från CAD-förlaga och vaxförlaga i alla vanliga material. De designar även kronor och broar.