Kunder och uppdrag i urval

Fler kunder i urval

  • Alla
  • Automation
  • Digitalisering
  • Konstruktion
  • Verksamhetsutveckling

Zepro

Z-lyften Produktion AB tillverkar bakgavellyftar till lastbilar. ZEPROs kvalitetslyftar, originaldelar och effektiva lokala service håller lastbilar rullande, varor på väg och företag levande.

JP industrier

Jonsson & Paulsson AB är en långsiktig partner för tillverkning av plåtbaserade delsystem och produkter till verkstadsindustrin.

Hallströms

C. Hallströms Verkstäder AB bygger ventilationssystem, framförallt rör, i tunnplåt för bland andra norska off-shore-industrin, till bostäder och idrottsarenor.

Side system

Side System AB är en komplett leverantör av ventilblock till hydraulsystem. Vi klarar allt från konstruktion, prototyptillverkning och test till serietillverkning av färdiga ventilblock.

Fors industrier

Fors Industrier AB utvecklar, tillverkar och säljer hydrauldrivna produkter inom industri, lasthantering och entreprenadbranschen samt legotillverkning av allt från enskilda komponenter till kompletta system.

Jormvattnets lego

Jormvattnets Lego AB står för kablagetillverkning, där kunder som behöver kablar till maskinstyrningar inom entreprenad är störst. De tillverkar även kablage för olika behov.

Man arbetar med tyg i Tekonfs fabrik

Tekonf

Tekonf är specialister på att skära till, stansa och sammanfoga mjuka material. De verkar huvudsak inom fyra områden – Industri, militärt, sjukvård för uppdragsgivare samt inom detaljhandel som underleverantör.

Norrmontage installera transformatorstation med lyft

Norrmontage

Norrmontage levererar ransformatorstationer som är knutpunkter i det driftsäkra distributionsnät som finns i Sverige.  Med fokus på säkerhet och funktion så utvecklar de ständigt nya förbättrade modeller för att lösa specifika kundproblem.

En modern lasersvets

Laser Nova

Lasernova är experter på mikrolaserbearbetning. De arbetar inom laserteknikerna skärning, svetsning, märkning och håltagning. De gör laserarbeten i riktigt små dimensioner – ner till 0,015 mm.

Zenjo

Zenjo Verktygsteknik AB är ett legobearbetningsföretag som arbetar med verktygstillverkning, verktygsslipning och tillverkning av varierande detaljer till verkstadsindustrin.

Minitube

Minitube AB är en världsledande tillverkare av skyddsartiklar för sjukvården och tandläkare. Tillverkning sker i Trångsviken, Jämtland. Försäljning sker till över 50 länder.

Vemservice

Vemdalsservice AB gör lastbilsbyggen, utvecklar specialfordon och utför ombyggnationer av tunga fordon. Kunder är t.ex. Volvo och Scanias återförsäljare samt privata åkerier.Vemdalsservice AB gör lastbilsbyggen, utvecklar specialfordon och utför ombyggnationer av tunga fordon. Kunder är t.ex. Volvo och Scanias återförsäljare samt privata åkerier.