Här hittar du oss!

Vi finns i Hus U på Campus, när vi inte är ute på uppdrag vill säga.
Hör av dig, kom gärna förbi och ta en kopp kaffe om du är nyfiken på oss!
Mail: info@drivinnovation.se
David Norman

David Norman

Konstruktion

Redan i gymnasiet, där jag valde en teknisk inriktning, tog jag sikte på ingenjörsyrket. Jag motiveras extra mycket av tekniskt komplexa utmaningar, samtidigt som jag sätter en stolthet i att sköta det vardagliga konstruktionsarbetet och utföra det på ett strukturerat och proffsigt sätt.

Eric Lalander

Eric Lalander

Produktionsteknik och Styrning

Jag är speciellt intresserad av samspelet mellan människa och teknik, och min styrka är att arbeta målinriktat, prestigelöst och att vara lyhörd för kundens önskemål i min roll som produktionskonsult.

Jens Olsén

Jens Olsén

Konstruktion

Jag gillar verkligen att lösa problem och väldigt duktig praktiskt, och har tidigare jobbat med produktutveckling och prototyptillverkning.

Olof Eriksson

Olof Eriksson

Konstruktion

Jag tycker om att konstruktörsyrket utmanar mig till att lära mig nya saker varje dag, speciellt när det är komplexa och kluriga problem som behöver tänkas igenom ordentligt. Jag har tidigare jobbat på Scania, och gillar verkligen när jag får uppslukas av ett projekt.

Mattias Cronskär

Mattias Cronskär

Konstruktion

Jag brinner för att arbeta med konstruktion och framtagande av nya produkter, att tillsammans med en ny kund hitta den bästa lösningen för just dem. Jag gillar speciellt komplexa, helt nya produkter där jag kan få hjälpa till att skapa framtiden.

Nicklas Berglin

Nicklas Berglin

Verksamhetsledare och Kvalitetsteknik

Jag är en allt-i-allo som kan och gillar teknik i alla dess former! Jag gillar speciellt att utforska gränslandet mellan människa och teknik och hitta smarta lösningar där. Jag har jobbat inom försvaret och inom tillverkande industri, och har jobbar benhårt efter devisen att ingen är bättre än någon annan - vi har bara olika uppgifter. Alla behövs om verksamheten ska fungera.

Marlene Holm

Marlene Holm

Industridesign

Som industridesigner drivs jag av att se utvecklingen av idé till färdig produkt, med fokus på produkter som är optimerade att vara både kommersiellt gångbara och användarvänliga. Våra lokala företag ligger mig varmt om hjärtat, och jag gillar verkligen att få leda utvecklingsprojekt som sätter jämtländska företag på den globala kartan.

Vakant tjänst

Vakant tjänst

Elektroingenjör

Är du en elektroingenjör som trivs med varierande uppdrag? Skicka då in ditt CV till info@drivinnovation.se

Jonas Viltfare

Jonas Viltfare

Automation och projektledning

Jag har har jobbat i en rad olika branscher med fokus på automation och övervakning av processer. Jag tycker om att vara en del i att utveckla den här regionen och dess företag för framtiden. För mig är det mixen av rollerna som gör dagarna roliga, att både vara en teknisk resurs och dessutom projektledare.

Pernilla Hellan

Pernilla Hellan

Verksamhetsutvecklare

Jag arbetar som förbättringsledare med fokus på kommunikation och miljö- och kvalitetscertifiering med ständiga förbättringar som målsättning. En av mina styrkor är min coachande förmåga. Jag lägger stor vikt vid att lyfta människor för att hjälpa dem att uppnå sin fulla potential. Det är viktigt eftersom det är en så stor del av att bygga en framgångsrik verksamhet.

Akademigatan 3, 831 40 Östersund