Här hittar du oss!

Vi finns i Hus Ue, Forskarens väg 11 på Campus, när vi inte är ute på uppdrag vill säga.
Hör av dig, kom gärna förbi och ta en kopp kaffe om du är nyfiken på oss!
Mail: info@drivinnovation.se
David Norman

David Norman

Konstruktion

Redan i gymnasiet, där jag valde en teknisk inriktning, tog jag sikte på ingenjörsyrket. Jag motiveras extra mycket av tekniskt komplexa utmaningar, samtidigt som jag sätter en stolthet i att sköta det vardagliga konstruktionsarbetet och utföra det på ett strukturerat och proffsigt sätt.

Jens Olsén

Jens Olsén

Konstruktion

Jag gillar verkligen att lösa problem och är väldigt duktig praktiskt, och har tidigare jobbat med produktutveckling och prototyptillverkning.

Pernilla Hellan

Pernilla Hellan

Verksamhetsutvecklare

Jag arbetar som förbättringsledare med fokus på kommunikation och miljö- och kvalitetscertifiering med ständiga förbättringar som målsättning. En av mina styrkor är min coachande förmåga. Jag lägger stor vikt vid att lyfta människor för att hjälpa dem att uppnå sin fulla potential. Det är viktigt eftersom det är en så stor del av att bygga en framgångsrik verksamhet.

Olof Eriksson

Olof Eriksson

Konstruktion

Jag tycker om att konstruktörsyrket utmanar mig till att lära mig nya saker varje dag, speciellt när det är komplexa och kluriga problem som behöver tänkas igenom ordentligt. Jag har tidigare jobbat på Scania, och gillar verkligen när jag får uppslukas av ett projekt.

Mattias Cronskär

Mattias Cronskär

Konstruktion

Jag brinner för att arbeta med konstruktion och framtagande av nya produkter, att tillsammans med en ny kund hitta den bästa lösningen för just dem. Jag gillar speciellt komplexa, helt nya produkter där jag kan få hjälpa till att skapa framtiden.

Nicklas Berglin

Nicklas Berglin

Verksamhetsledare och Kvalitetsteknik

Jag är en allt-i-allo som kan och gillar teknik i alla dess former! Jag gillar speciellt att utforska gränslandet mellan människa och teknik och hitta smarta lösningar där. Jag har jobbat inom försvaret och inom tillverkande industri, och har jobbar benhårt efter devisen att ingen är bättre än någon annan - vi har bara olika uppgifter. Alla behövs om verksamheten ska fungera.

Nils Lillpers

Nils Lillpers

Konstruktör

070-383 10 08 nils.lillpers@drivinnovation .se

Anders Högberg

Anders Högberg

Verksamhetsutvecklare

070-3711971 anders.hogberg@drivinnovation.se

Forskarens väg 11, 831 40 Östersund